Χαράλαμπος Σαμαράς του Γρηγορίου

Ο ιδρυτής της εταιρείας Χαράλαμπος Σαμαράς είναι πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Ξεκίνησε την καριέρα του παράλληλα με τη φοίτηση του στην ανωτέρω σχολή ως βοηθός λογιστή στο γραφείο του κ. Ψαριανού στην Καλλιθέα και έκτοτε οι κύριες ενασχολήσεις του που συνέβαλαν στην 30χρονη προϋπηρεσία του είναι:

 • 1987 -1989
  MOBIL OIL HELLAS, τμήμα General Ledger and Corporate Accounting

 • 1989 - 1998
  KRAFT - JACOBS SUCHARD PAVLIDES, ξεκίνησε σε θέση Senior Accountant και στην πορεία μέσα από πιο υπεύθυνες θέσεις είχε την ευθύνη του reporting στα κεντρικά γραφεία της KRAFT- JACOBS SUCHARD PAVLIDES και της PHILIP MORRIS

 • 1998 - 2001
  ΜΠΗΤΡΟΣ ΑΕΒΕ, Διευθυντής Λογιστηρίου

 • 2001 - 2009
  ΒΕΝΕΤΗΣ ΑΒΕΕΤ, Οικονομικός Διευθυντής και μέλος στο Δ.Σ.

 • Άδεια Λογιστή Φοροτεχνικού Α’ Τάξης (1996)

 • Συμμετοχή σε διάφορα σεμινάρια οικονομικής κατεύθυνσης

Παράλληλα, λειτουργούσε και ως οικονομικός σύμβουλος σε διάφορες επιχειρήσεις.

Από το 2009 το λογιστικό γραφείο «ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΙΚΕ» μαζί με το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό εξυπηρετεί πλήθος επιχειρήσεων με κύριο μέλημα την εκπλήρωση των λογιστικών και φορολογικών τους υποχρεώσεων με άριστο τρόπο, έγκαιρα και υπεύθυνα. Η πραγματική πρόκληση όμως για εμάς είναι να λειτουργούμε εκτός από διεκπεραιωτικά, κυρίως δημιουργικά, αποτελώντας ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια των πελατών μας για τη λήψη αποφάσεων και την ενεργή συμμετοχή στην ανάπτυξη της επιχείρησής τους.

Προθεσμίες μηνός

Αποφάσεις - Εγκύκλιοι